Fiell - Moodboard sieradenwinkel - De Oranjerie in Apeldoorn

Het hoekpand met veel etalageruimte heeft een oppervlakte van circa 70 m2 en is gesitueerd tussen H&M, Hema en Zara. De juiste plek voor de in mode geïnteresseerde jonge vrouw met stijl en elegantie. Het assortiment bestaat uit kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, bedels, horloges en broches, zowel voor dames als voor heren.

Vanaf de buitenkant valt de zwart-witte presentatiewand het best te beleven. Doordat de panelen in een hoek van vijfenveertig graden staan, wisselt vanuit ieder gezichtspunt de tint van de winkel. Het fragment uit het logo het veertje eveneens uitgevoerd in zwart en wit, danst als het ware met de passant mee. De wand is voorzien van staalplaat, waardoor de speciale magneethaken flexibel opgehangen kunnen worden.

In het middenstaan vier vitrines met een chromen gekartelde onderbouw. De belijning zie je overal terug komen; op de vloer, de glaswanden, het hoogglans spanplafond en in de verlichting. Alles uitgevoerd in zwart, wit en chroom. De twee kolommen met verlichte wisselende afbeeldingen zorgen voor kleur, evenals de circa tweeduizend stuks sieraden.